Spoilering band (una paròdia de Breaking bad)

Share Button

Acolliment, adopció, infants ferits però lluminosos. Una gran història.

Comparteixo amb vosaltres un vídeo que m'ha agradat, m'ha impressionat i m'ha fet una mica de mal. D'aquella mena de mal que és inseparable de l'experiència de viure de debò, sense pedaços. Compte, us pot emocionar una mica massa…

Creat originalment per al 168 Film Festival, ReMoved segueix la història emocional a través dels ulls d’una nena retirada d'una família disfuncional i que passa a viure en el règim de família d’acollida.

Segons Afabar (Associació de famílies acollidores de Barcelona), "Seria impossible comprendre plenament la vida i les emocions d’un nen que entra en el sistema de protecció de les famílies acollidores, però aquest curt retrata aquesta experiència des d’una llum poètica, amb els matisos de la por, la ira , la tristesa , i una mica d’esperança.” 

Si el primer video us deixa el cor encongit (el treball de la jove actriu Abby White és corprenedor), vegeu la continuació. Algunes coses prenen un caire una mica diferent.

Share Button

La boira, un paisatge fugisser

Share Button

La Via Catalana 2014, des de l’aire

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=geO-HjcRDuQ[/youtube]

Share Button

L’origen del món

  • L'última performance de l'artista luxemburguesa Deborah de Robertis ha generat un intens debat en la societat francesa i en les xarxes socials. El proppassat 29 de maig l'artista es va proposar de representar l'obra "L'origen del món", del pintor Gustave Courbet, exhibida en un museu  de París. Ho va fer mostrant els seus genitals i provocant la intervenció dels guardians del museu.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pV_0KJb0oyU[/youtube]

Share Button